Στήριξε

 
Στήριξε το Παγκόσμιο Συνέδριο “Αριστοτέλης 2400 Χρόνια”
 
Σας καλούμε να στηρίξετε το “Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών” (ΔΙΚΑΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ώστε να πραγματοποιήσει με την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία το εγχείρημα που έχει αναλάβει να διοργανώσει το Παγκόσμιο Συνέδριο για τον εορτασμό των 2400 χρόνων από τη γέννηση του Σταγειρίτη φιλοσόφου Αριστοτέλη.
 
Φιλοδοξία μας είναι το Παγκόσμιο Συνέδριο “Αριστοτέλης 2400 Χρόνια” να αποτελέσει την κορωνίδα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του «Επετειακού Έτους Αριστοτέλη» της UNESCO, εφόσον διαθέτει το μοναδικό προνόμιο να πραγματοποιείται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που φέρει το όνομα του φιλοσόφου, στα αρχαία Στάγειρα, γενέτειρα του Αριστοτέλη, και στην αρχαία Μίεζα, τον τόπο όπου ο Μακεδόνας φιλόσοφος δίδαξε τον Μέγα Αλέξανδρο.
 
Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι, παρόλες τις δυσχερείς συνθήκες που βιώνει σήμερα η Ελλάδα,  είναι εξαιρετικά σημαντικό να τιμήσουμε το Αριστοτελικό έργο. Ένα έργο το οποίο είναι μοναδικό για την τεράστια επίδραση που είχε στην ιστορία του ανθρώπινου πνεύματος και το οποίο συνεχίζει να είναι παρόν στην πνευματική και πολιτιστική ζωή του Δυτικού κόσμου, καθώς υπήρξε πάντα ουσιαστικό μέρος της πολιτιστικής του κληρονομιάς.
 
Οι δωρητές θα έχουν διάφορα προνόμια, το σημαντικότερο των οποίων θα είναι η ικανοποίηση και υπερηφάνεια ότι αποτέλεσαν ένα ζωτικό μέρος του Παγκοσμίου Συνεδρίου για τον εορτασμό των 2400 χρόνων από τη γέννηση του Αριστοτέλη.
 
Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας μία δωρεά με ελάχιστο ποσό τα 10 Ευρώ.
 
Τα ονόματα όλων των δωρητών, ανεξαρτήτως ποσού, θα αναγραφούν στα ακόλουθα:

  • Ιστοσελίδα του Συνεδρίου
  • Έντυπο Πρόγραμμα του Συνεδρίου
  • Βanner στη Γραμματεία του Συνεδρίου

 
Για δωρητές άνω των 50 Ευρώ:

  • Θα αναγραφεί το όνομά τους σε ειδικό Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter)
  • Θα ισχύσει ελεύθερη είσοδος στην Εναρκτήρια Τελετή του Συνεδρίου
  • Θα μνημονευθεί το όνομά τους στην Καταληκτήρια Τελετή του Συνεδρίου

 
Κάνε την κατάθεση σήμερα!
 
ΔΩΡΙΣΕ (Κάνετε κλικ πάνω στη λέξη)
 
---
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
Μπορούμε επίσης να δεχθούμε συνεργασία με Ενώσεις, Ιδρύματα, Οργανισμούς, με ποικίλους τρόπους. Εάν θα επιθυμούσατε εσείς, ή το Ίδρυμά σας, να προσφέρετε στήριξη στο Συνέδριο, παρακαλούμε επικοινωνείστε με: WCAristotle2016@auth.gr ή dikam@auth.gr